La carta que un professor ha escrit a Facebook a uns pares s'ha fet viral i ha estat lloada per milers d'usuaris a les xarxes socials. En ella, el professor anima els pares a treure-li importància a les notes i enfocar-se en altres aspectes de l'educació. La missiva recorda la importància d'animar als més petits i fomentar els seus punts forts, impulsant sempre els seus somnis i il·lusions, perquè a ningú li va bé tot.

Aquesta és la carta del professor:

Benvolguts Pares:

El semestre dels seus fills acabarà en poc temps i aviat coneixeran les notes finals. Sé que esperen amb impaciència conèixer el resultat, però recordin que entre els nostres estudiants hi ha alguns artistes que no necessitaran comprendre molta matemàtica, empresaris que no es preocuparan massa per la Història o la Filosofia, músics que potser no tindran les millors qualificacions en Química, i esportistes amb aptituds físiques que els hi seran molt importants en la seva disciplina.

Si el seu fill no aconsegueix les millors notes no li faci perdre la confiança en si mateix, ni la seva dignitat. Digueu-li que està bé, que només són notes, que tot i així estan fets per a coses grans en la vida, no els hi treguin els seus somnis; facin-ho i veuran als seus fills conquerir el món.