A causa d'aquest accident, que s'ha produït sobre les 12.30 hores a la zona de Vacarisses Torreblanca, en un tren que cobria el trajecte Manresa-Vilafranca, el servei de la línia C-4 de Renfe funciona en via única en el tram Manresa-Terrassa, segons que ha informat la companyia ferroviària en un comunicat.

El tren afectat, format per dues unitats, ha patit una sortida parcial de la via dels primers tres eixos del primer vagó.

En ell viatjava una cinquantena de persones que han resultat il·leses i que sobre les 13.00 hores han estat transbordades a un altre comboi per prosseguir el trajecte.

Tècnics d'Adif i Renfe s'han desplaçat fins al lloc de la incidència per avaluar els danys ocasionats per l'esllavissada.

La circulació en el tram Terrassa-Manresa es realitza per una sola via des de les 12.30 hores, per la qual cosa en aquests moments només transita un tren per hora i sentit en aquest trajecte.

Segons Renfe, la resta de serveis de la línia C-4 de Rodalies funciona "amb normalitat".

Si els treballs de reparació precisessin de la interrupció completa de la circulació, Renfe activarà un servei alternatiu de transport per carretera i habilitarà personal d'informació a les estacions afectades.