El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila (CDC), va afirmar que és "absolutament necessari" que UDC, soci de federació de Convergència, doni explicacions pel "cas Treball". "De nou la justícia s'imposa. Hi ha un reconeixement de culpa i hi ha una solució que és ben habitual en la pràctica judicial. Si d'aquí es deriven responsabilitats polítiques, es veurà els pròxims dies", va afirmar Vila en declaracions a Rac1.

Per la seva banda, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias (CiU), va eludir entrar a valorar l'acord judicial, encara que va opinar que "quan es produeixen aquestes alteracions, un partit ha de prendre les seves decisions". En declaracions a TV3, Trias va dir: "Unió es troba en aquesta situació per unes persones que han fet unes coses incorrectes, i tots els partits hem de fer reflexions que, quan es produeixen aquestes alteracions, un partit ha de prendre les seves decisions". L'alcalde de Barcelona no va voler aprofundir més en el cas perquè, segons va dir, "no puc jutjar perquè no entenc d'aquest tema, però la lentitud de la justícia és perjudicial en tots els sentits".

En ser preguntat pel cas Treball, el portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, es va remetre al president d'aquest partit, Josep Antoni Duran i Lleida. "Per respecte a Duran hauria de contestar ell davant la responsabilitat del finançament il·legal d'UDC però les responsabilitats les van assumir els qui ara ja estan penats i en el seu moment van ser expulsats d'Unió Democràtica fa ja 10-12 anys", va dir.