L'economista de Valls Josep Solé i Tarragó serà el nou director de Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus, una vegada que el plenari de demà aprovi el seu nomenament. Segons informen fonts municipals, llegit el dictamen de la comissió d'avaluació, l'alcalde, Carles Pellicer, ha signat una proposta de resolució del concurs públic en què es decanta per la figura de Josep Solé, en l'actualitat director de Serveis de Gestió, Organització i Planificació de l'àrea metropolitana de Barcelona. Al concurs s'hi havien presentat vuit persones, entre elles l'exregidor ecosocialista Ernest París.

La trajectòria

Solé compta amb més de dotze anys d'experiència en el sector públic i ha treballat en l'àmbit de gerència de les universitats Rovira i Virgili de Tarragona (URV) i de Girona.

El govern municipal ha valorat, especialment, la seva trajectòria professional i li donarà, ara, la responsabilitat de pilotar l'aprimament de l'estructura d'Innova, entre d'altres. El seu càrrec oficial, això no obstant, no tindrà el nom del holding d'empreses municipals per visualitzar la fiscalització de les societats municipals que està duent a terme l'Ajuntament.

L'alcalde reusenc ja ha comunicat a tots els portaveus municipals la seva decisió, i la proposta de resolució signada s'ha adjuntat a tota la documentació del concurs.

D'aquesta manera demà els grups polítics votaran el nomenament de Josep Solé i Tarragó que, com a mínim, serà efectiu gràcies a CiU i PP. Com a curiositat, destaca que Josep Solé és a hores d'ara el president de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.