El ple del Parlament ha aprovat aquesta tarda els Pressupostos de la Generalitat de 2014, amb els vots de CiU i d'ERC, mentre que la resta de grups han votat en contra, per la qual cosa l'Administració catalana torna a tenir un pressupost formal, ja que el 2013 va ser prorrogat el de l'any anterior.

Els vots conjunts de CiU i d'ERC han impedit que prosperessin les més de 2.300 esmenes que PSC, PPC, ICV-EUiA i C's havien presentat a l'articulat del projecte de Llei de Pressupostos, per la qual cosa el text ha quedat ja definitivament aprovat.

Els Pressupostos de la Generalitat per a 2014 ascendeixen a 31.862 milions d'euros, xifra que inclou també els comptes del Parlament, del Servei Català de Salut, de l'Institut Català de la Salut i de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

En l'articulat dels Pressupostos es preveu un increment de la despesa dels departaments en un 0,6% -percentatge que es redueix al 0,2 % si no es tenen en compte els interessos- respecte als comptes de 2013 (prorrogades a partir de les de 2012).