Colau firma l'oferta de pròrroga del Mobile World Congress fins al 2023

10.07.2015 | 00:00

Tots els membres del Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB), entre ells la nova alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, van ratificar ahir el seu compromís amb la renovació de Barcelona com a capital mundial del mòbil i seu del Mobile World Congress (MWC) fins a l'any 2023.
A la reunió del Patronat, que es va celebrar a l'Ajuntament de Barcelona, tots els participants van signar la proposta contractual conjunta per renovar per cinc anys més, fins al 2023, l'actual acord amb GSMA, la patronal de la telefonia mòbil, que organitza anualment l'MWC. Ada Colau, com a alcaldessa de la capital catalana i nova presidenta de la Fundació MWCB, va lliurar la proposta en mà al conseller delegat de GSMA, John Hoffman, com un requisit formal de l'oferta que el patronat ja va presentar el mes d'abril passat, sota l'alcaldia de Xavier Trias (CiU).
Està previst que GSMA prengui aquest mes de juliol una decisió sobre la renovació de Barcelona com a seu del Mobile World Congress, esdeveniment que només aquest any va superar els 93.000 assistents i va deixar més de 435 milions d'euros a l'àrea metropolitana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema