Puigdemont denuncia que l'han amenaçat de posar-li una bomba al cotxe

El president ho farà arribar a la justícia i espera que aquesta actuï

16.10.2016 | 19:33
Piulada del president de la Generalitat que denuncia que un individu l´amenaça de posar-li una bomba al cotxe.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha denunciat a través de Twitter que l'han amenaçat de posar-li una bomba al cotxe. Puigdemont ha acompanyat la piulada amb una captura de pantalla d'un missatge, fet a nom de Jorge Fernández Hernández, que l'insulta i assegura que la seva "hora arribarà aviat". "Tens el poble català dividit i tu, cada vegada més diners al compte. Una Bomba sota el teu cotxe, alerta. Els Països Catalans no existeixen", afirma l'usuari d'aquesta xarxa social.

Davant d'aquesta piulada, el president ha dit: "aquest individu covard es permet amenaçar-me amb una bomba sota el cotxe". A més, ha anunciat que denunciarà aquests fets i que espera "que la justícia actuï".

Dissabte el diputat d'Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà, també va denunciar a través d'aquesta xarxa social que va ser amenaçat de mort mentre viatjava en un tren en direcció a Valladolid. Tardà va detallar que un home va passar pel seu costat i li va dir: "penjat hauries d'estar". Tot seguit, l'individu va mirar a la dona del seu costat -que el republicà no coneixia- i li va etzibar "i la seva dona també".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema