Amb motiu de la convocatòria del referèndum d'independència, Diari de Girona realitzarà, tant en la seva edició en paper com en la digital, un ampli desplegament per oferir una completa cobertura informativa sobre tota l'actualitat que generi la jornada.

Més de 20 periodistes i fotògrafs es desplegaran arreu de les comarques gironines per publicar el més aviat possible qualsevol notícia, fotografia o vídeo rellevant que es produeixi al territori.

En la darrera setmana, l'audiència de diaridegirona.cat s'ha incrementat prop d'un 30%, sobretot per les notícies relacionades amb el referèndum d'independència.

Per atendre, la demanda d'informació, reforçarem encara més la cobertura a la nostra web. També prestarem especial atenció als nostres perfils de Twitter i Facebook per tal d'informar als prop de 100.000 seguidors que sumem en aquestes xarxes socials.

Així mateix, al llarg de la jornada anirem difonent alertes informatives al lectors subscrits al nostre servei de WhatsApp.

Si qualsevol lector és testimoni d'algun fet que creu que té interés com a notícia, i vol compartir amb la resta de lectors de Diari de Girona aquests fets, fotografies o vídeos, els pot fer arribar pels següents canals:

- Correu electrònic: participacio@ddgmedia.cat

- Perfils de Facebook i Twitter

- WhatsApp - Telèfon 628 818 378