Una botiga de Barcelona va denunciar davant els Mossos d'Esquadra el robatori de tres joguines eròtiques banyades en or de 24 quirats per valor de 20.000 euros, va informar ahir el comerç Love Stop en un comunicat i van confirmar fonts policials. Les càmeres de seguretat de l'establiment van captar els fets aquest dimarts a les 03.15 hores de la matinada: el lladre va recórrer a un altre instrument de massatges eròtic per trencar la prestatgeria de cristall on hi havia els objectes daurats perquè no portava eines a sobre.

La policia va dedicar el dia d'ahir a investigar l'autoria del robatori per determinar si la finalitat és la venda dels productes o el seu ús personal pel lladre. El director de la botiga, Raül Escalona, va afirmar que l'autor del robatori coneixia molt bé la botiga perquè «va anar directament pels productes més cars», segons el comunicat.

El director de vendes de la marca dels objectes eròtics, Josetxu Gorospe, va qüestionar que el lladre pugui treure profit del botí ja que «és molt complicat fondre les peces».