El titular del jutjat número 3 de Tarragona va ordenar presó preventiva, comunicada i sense fiança, per a un home acusat d'agredir sexualment la seva companya de pis a Vila-seca.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge va acordar l'ingrés a la presó després de prendre declaració al detingut i va traspassar el cas al jutjat número 2, competent per la data en la qual va tenir lloc el delicte.

El detingut és N.A., veí de Vila-seca, natural del Pakistan i de 38 anys d'edat, que compartia pis amb la víctima i la parella de la dona al carrer Joan Balmes del municipi tarraconense. Els fets van succeir diumenge passat, 29 d'abril, quan el detingut va aprofitar l'absència del company de la víctima per agredir-la sexualment sota amenaces en aquell domicili, segons la denúncia.

Detenció prorrogada

La dona va explicar el que va passar al seu company l'endemà i els dos homes es van embrancar en una baralla de la qual va donar avís un veí a la Policia Local. Els agents van prendre declaració als tres, van detenir el presumpte violador, van portar la dona al CAP (Centre d'Atenció Primària) i van traspassar el cas als Mossos d'Esquadra.

El detingut ja va comparèixer ahir davant del jutge, encara que el magistrat va prorrogar la detenció 24 hores més per practicar noves diligències i aquest matí, després de tornar a prendre-li declaració, ha acordat el seu ingrés a la presó.