L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha prorrogat durant tres mesos l'exposició pública del quantiós projecte de reurbanització del Mas Nou i Mas Semí. L'alcalde, Joan Giraut, ha explicat que l'equip de govern ha pres aquesta decisió després que un gran nombre de les al·legacions presentades fins el moment hagin reclamat una revisió dels costos ja que ha estat pressupostat en 38.000.000 d'euros que han de pagar el 100% els veïns d'aquestes urbanitzacions mitjançant quotes urbanístiques.

El projecte executiu de la reurbanització d'aquestes urbanitzacions es va aprovar aquest estiu i va sortir a exposició pública. No obstant això, ha explicat Giraut, l'equip de govern va prendre la decisió de prorrogar l'exposició pública ja que l'Ajuntament vol revisar el projecte per revisar a la baixa els costos dels elements bàsics del projecte atenent la petició d'un gran nombre d'al·legacions. L'exposició pública s'acabarà ara el pròxim 5 de gener.

Aquest projecte va néixer d'una sentència de l'any 2006 que obligava a l'Ajuntament a tirar endavant la reurbanització d'aquests sectors, sense determinar qui ho havia de pagar.