L'empresa Sk Kayak, escola de piragüisme, oferirà demà en el marc de la Festa d'Estiu de Cadaqués una passejada gratuïta. Cent caiacs es posaran a l'aigua per celebrar el centenari de la Costa Brava amb dues sortides i altres activitats paral·leles.

S'han organitzat dues rutes de mig dia per donar cabuda a tots els nivells i tipus de persones. La primera, per a principiants, serà des de la Platja Gran de Cadaqués fins a Es Cucurucuuc passant pel Far de Calanans. Una segona ruta sortirà de la mateixa Platja Gran, però passarà per la Cova des Bou Marí, Cala Jòncols i fins la Platja. Les dues rutes està previst que acabin pels volts de les dues del migdia.

Sorteig d'un caiac

Mitja hora més tard s'ha organitzat una demostració d'habilitats en caiac, i un concurs d'esquimos. Hi haurà també un dinar i un sorteig del caiac i entrega de premis del Concurs d'Esquimos. El caiac que se sortejarà serà un model d emar, un Rainbow Laser.

D'altra banda, per diumenge, l'escola de piragüisme ha organitzat una excursió de caiac de mar, també per iniciats i experts, des de Portlligat a Sa Coua de S'Infern al Cap de Creus. La propera activitat programada per aquesta escola serà una neteja litoral al Cap de Creus.