La confraria de pescadors de Sant Feliu de Guíxols incorporarà les noves tecnologies per vendre el peix que pesquen, i a sobre es donaran facilitats als compradors. En breu, es posarà en marxa la subhasta a través d'un intranet que estarà destinat a peixateries, restaurants, majoristes i minoristes dels municipis que formen part de la demarcació de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. Avui estan convocats per rebre la corresponen explicació. Aquest sistema vol millorar la competitivitat d'aquestes llotges enfront de la de Palamós.

El nou sistema, que ja s'utilitza a l'Escala, entrarà en funcionament de manera immediata i a través d'aquesta xarxa d'intranet, els compradors podran seguir la subhasta en temps real i veure'n els productes. I es podrà fer des de casa, sense haver de desplaçar-se i, a més, portaran la compra a casa.

Les confraries de pescadors de l'Escala i Sant Feliu s'han associat de manera que, a més de compartir aquest sistema, també podran tenir els mateixos clients, que podran seguir tant una com l'altra subhasta.