Una ruptura sentimental suposadament mal païda portarà un home a la banqueta dels acusats de l'Audiència de Girona. El Ministeri Fiscal demana una pena de dos anys de presó per a ell després de descobrir que, presumptament, aquest individu va manegar's-ho per entrar de manera repetida i sense permís a casa de la noia amb qui havia mantingut una relació de parella de manera més o menys estable durant un any i mig. Dins l'habitatge es dedicava a remenar-li objectes i fotografies i, fins i tot, va arribar-li a punxar els preservatius.

L'acusat i la denunciant van estar sortint un temps junts fins que les desavinences van posar fi a la relació. Això passava a finals de ?l'any 2005. No van arribar a conviure mai plegats però ell va aconseguir una còpia de les claus del pis on residia la noia, a Vidreres. Ella no vivia sola sinó que ho feia amb la seva mare. No obstant això, això no hauria estat obstacle perquè l'acusat entrés quan ho creiés convenient a la casa. Aprofitava les estones en què no hi havia ningú a dins per accedir-hi i maniobrar amb impunitat.

La Fiscalia no concreta exactament les dates durant les quals s'haurien produït les visites però si diu tenir proves per mantenir que, almenys, van produir-se durant el mes de setembre i fins el 8 d'octubre d'aquell any 2005.

La Fiscalia sosté que l'acusat va actuar amb intenció de pertorbar "la pau i tranquil·litat familiar" de la seva exparella i tant és així que aquesta, sospitant que a la casa hi passava alguna cosa estranya, va decidir canviar el pany de la porta. Però això tampoc hauria estat impediment perquè el processat continués amb les seves peripècies. Una finestra mal tancada li hauria servit per seguir entrant al pis. Finalment, la noia va acudir als Mossos d'Esquadra per presentar denúncia.

El fiscal recull que el procediment va iniciar-se aquell octubre del 2005 i admet que s'ha allargat de manera desmesurada en el temps sense que això hagi estat culpa de l'acusat. És per això que li aplica una circumstància atenunat de dilacions indegudes, que rebaixa la petició de càstig fins als dos anys de presó.

La naturalesa del delicte que li imputa, una violació de domicili, farà que sigui un jurat popular qui s'encarregui de jutjar el cas. No hi ha encara data senyalada per celebrar la vista però les previsions porten l'afer fins a primers de ?l'any vinent.