L'estació de la Masella ha emès un comunicat que atribueix l'allau que hi ha hagut aquest migdia al pas dels tres surfistes que han resultat ferits fora de les pistes balisades de l'estació. A causa de l'allau que ha afectat els tres surfistes dos n'han sortit il·lesos i un ha hagut de ser atès pels serveis de rescat, integrats pels serveis de pistes de Masella, el Servei Mèdic de l'Estació i els cossos de seguretat. L'estació ha informat que l'avís de l'emergència s'ha produït quan faltaven deu minuts per dos quarts d'una i que automàticament s'ha posat en marxa l'operatiu de rescat encapçalat pel Servei de Pistes i el Servei Mèdic de l'Estació d'Esquí de Masella.

Tot seguit s'han desplaçat al lloc dels fets els cossos dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Mossos d´Esquadra. El lloc de l'accident ha sigut en el sector de Coma Pregona, fora de les pistes balissades de l'estació d'esquí de Masella.

El ferit molt greu arran de l'allau que s'ha produït aquest divendres a la Masella és Álvaro B. B., un veí de 26 anys de Bagà (Berguedà). Es troba ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on l'han traslladat amb helicòpter després de rescatar-lo de sota de la neu. Malgrat la gravetat del pronòstic, no es tem per la seva vida, segons han informat fonts del centre sanitari. L'allau també ha afectat dues persones més, que han pogut sortir pel seu propi peu i que, segons han informat els Bombers de la Generalitat, han quedat il·leses. L'allau s'ha produït menys d'una hora després que Protecció Civil ha activat l'alerta del Procicat per risc d'allaus.

L'estació de la Masella ha emès un comunicat que atribueix l'allau al pas dels tres surfistes que han resultat ferits fora de les pistes balisades de l'estació.