L'Ajuntament de l'Escala invertirà 150.000 euros per completar i millorar la reforma del Passeig Marítim que va portar a terme el ministeri de Medi Ambient després que un temporal de llevant destrossés l'espai.

Mentre no es pot tirar endavant una segona fase de la reforma que afectaria des de la zona de passeig fins a les façanes de les cases, s'ha decidit millorar alguns aspectes que amb la urgència d'actuació no es van poder portar a terme.

Segons ha informat l'Ajuntament, es dotarà el passeig de mobiliari urbà, substituint les papereres provisionals que es van posar per altres que millorin la imatge i bancs.

Canviar de lloc el carril bici

També es reordenarà l'espai del carrer per millorar la seguretat canviant el carril bici de banda del carrer, de manera que quedi just al costat de la zona de passeig per a vianants i els aparcaments situats al costat dels edificis. S'espera que així els ciclistes utilitzin el carril específic per aquestes vehicles, en comptes de circular per l'àrea de vianants del passeig com fan fins ara la majoria.S'aprofitarà les millores per repintar tota la senyalització horizontal per tal d'eliminar les marques antigues que encara es poden veure.