La patronal de l'oci nocturn (Fecasarm) ha decidit personar-se contra l'autor de l'apunyalament -de moment, desconegut- del passat cap de setmana a Lloret de Mar prop de la discoteca St. Trop. Així mateix, el local exercirà d'acusació particular perquè considera que els fets han danyat directament la seva imatge. La patronal indica que l'única relació entre el local i l'agressor és el fet que no se li permetés l'entrada.

D'altra banda, la Fecasarm ha recordat que el personal de control d'accés i seguretat dels locals no pot actuar fora del seu recinte i apunta que els fets com aquest, encara que passin al carrer, provoquen un "descrèdit" i "una sensació de conflictivitat i d'inseguretat" en els locals d'oci nocturn.

La patronal demanarà per a l'autor de l'agressió la màxima condemna per tentativa d'homicidi i una indemnització de responsabilitat civil pel danys causats a la discoteca que s'invertiran en una campanya de conscienciació per erradicar les conductes violentes. La campanya en qüestió tindrà per lema "Surt de festa sense ella", en clara al·lusió a les armes que algunes persones, com ara l'agressor, acostumen a portar a sobre.