Blanes farà la recepció definitiva de la Ciutat Esportiva el proper 31 de maig, segons va anunciar ahir l'alcalde del municipi, Josep Trias. La recepció es farà, doncs, a finals de mes, després que el Consorci de l'Illa de Blanes aprovés el 27 d'abril el lliurament de les obres.

Des de l'Ajuntament es va presentar, a més, el calendari referent a la Ciutat que hi haurà els propers mesos. Al juny, se seguirà amb la formació del personal que treballarà en la ciutat. I,a més, es tirarà endavant la licitació del material esportiu i es farà el trasllat de tot aquell que es pugui aprofitar de les actuals instal·lacions esportives municipals. Durant el mes de juliol es preveu poder fer l'inici progressiu dels entrenaments d'aquelles entitats que no necessitin gaire material i es faran també les jornades de portes obertes. A l'agost, l'Ajuntament preveu poder tenir ja el 80% de les instal·lacions en ús. I al setembre, el consistori espera tenir el 100% operatiu.

El regidor d'Esports, Anselm Ramos, va apuntar que amb la nova instal·lació hi haurà un augment de personal, amb quatre recepcionistes i diversos conserges i mantenidors de cap de setmana. A més, va explicar que les despeses augmentaran en 400.000 euros anuals les que hi ha actualment en els equipaments esportius del municipi. Tot i que va recordar que també hi haurà nous ingressos. "Es preveu que totes les despeses puguin quedar cobertes amb els nous ingressos que es generaran", va dir Ramos, que va recodar, a més, que hi haurà ingressos per publicitat, que ara no n'hi ha.

Finalment, Ramos va explicar que manca una inversió de gairebé 3 milions d'euros per poder acabar el nou camp de futbol i que l'ajuntament està esperant una resposta de la Generalitat per una subvenció demanada.