L'ofensiva policial -d'altra banda, totalment pacífica- contra les prostitutes de carretera s'extén. A principis de setmana era Cassà de la Selva qui escortava les noies que ofereixen els seus serveis als vorals amb patrulles que, tan sols pel fet de ser-hi, ja foragitaven els clients i, per tant, les noies acabaven marxant. Vidreres s'hi va posar ahir i un cotxe dels vigilants locals tallava l'entrada a un camí proper a l'entrada de la urbanització de Terra Fortuna, a la carretera entre Vidreres i Lloret, on paraven tres noies. A més, el municipi treballa en una ordenança on es proposaran sancions tant per a les noies com per als clients que hi recórrin.

Val a dir que les prostitutes que en els darrers dies han aparegut als racons d'aquest tram de la C-63 -i només entre Vidreres i Lloret se n'acumulen una desena llarga- han increpat alguns conductors i causat alguns incidents, cosa que ha fet que els veïns dels nombrosos residencials que s'extenen a banda i banda de la carretera s'hagin queixat a l'Ajuntament. No dubten en acostar-se perillosament a la calçada per on circulen els cotxes i fer gestos perquè s'aturin.

Les frenades brusques fan augmentar el risc de topada en una carretera que ja és un punt negre en el tram viari català. A més, les noies no dubten a l'hora de prescindir de la roba interior que ocultaria part dels seus encants, i alguns veïns asseguren que les escenes sovint són només aptes per a majors de 18 anys. Vidreres assegura que fa el que pot, però que no hi ha recursos per combatre-ho.