El passeig de Fenals de Lloret de Mar compta amb un enllumenat nou des d'aquesta mateixa setmana, segons va informar Nova Ràdio Lloret. L'Ajuntament ha decidit canviar els antics fanals per uns de nous que contaminen menys, gasten menys i, per tant, són més econòmiques. Segons el regidor d'Obra Pública, Ivan Tibau, el nou sistema suposarà un estalvi per al municipi d'uns 8.200 euros a l'any.

El regidor va afegir que el sistema d'il·luminació s'ha d'anar canviant periòdicament perquè cada cop apareixen sistemes nous més eficaços i econòmics. En aquest sentit va posar com a exemple els llums que es van instal·lar la darrera vegada: "els llums de fa cinc anys ara ja estan antiquats", va afirmar Tibau.

A banda del passeig de Fenals, l'Ajuntament de Lloret també ha decidit canviar l'enllumenat als passejos de Sa Caleta i Manel Bernat, sota de la Dona Marinera. Cal tenir en compte que una part del projecte s'ha pogut finançar gràcies a l'anomenat Pla Zapatero, que ha engegat la segona etapa del projecte.