Una cinquantena de persones van visitar ahir les noves instal·lacions de Vidreres on s'ubicaran de manera provisional les oficines municipals de l'Ajuntament, segons van indicar fonts municipals. L'edifici havia estat l'antiga caserna de la Guàrdia Civil a la població de la Selva i després de la reforma, que s'està acabant d'enllestir, hi acollirà part de les dependències municipals.

La idea de l'equip de Govern és, que un cop finalitzades les reformes, es faci el trasllat a aquest espai de les oficines, però de manera provisional, ja que així, mentrestant es pugui anar reformant i ampliant l'actual edifici de l'Ajuntament.

Abans d'aquest trasllat, però, el consistori va decidir que obriria les portes de les instal·lacions perquè el poble les pogués visitar. "L'objectiu era que la gent del poble pogués veure les instal·lacions, ara que encara no hi ha mobles", va explicar Ruth Rosique, alcaldessa de Vidreres. I es va decidir fer aquesta trobada en aquest moment, perquè encara manquen les connexions de llum i telèfon. "En faltar la connexió de llum i el telèfon, vam decidir aprofitar per fer aquestes jornades de portes obertes, perquè la gent del poble pogués veure les instal·lacions", va comentar Rosique.

A l'adequació de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil s'hi han destinat un total de 827.436,44 euros.

Trasllat imminent

El trasllat de tot el mobiliari i documents necessaris s'ha de fer en els propers dies i segons l'alcaldessa probablement cap a finals d'agost i sinó al setembre segur, les oficines ja seran a les noves instal·lacions. De fet, encara no s'ha realitzat perquè manquen les connexions de llum i telèfon, sense les quals no es pot fer el trasllat. "Un cop tinguem la llum i el telèfon, que no han de trigar gaire, el trasllat ha de ser molt ràpid", va destacar Rosique.

Finalment, l'alcaldessa va destacar que les insta·lacions semblen molt més grans per dins del que poden aparentar des de fora. Un fet que -segons la mateixa alcaldessa- van destacar diversos dels veïns que es van acostar ahir al migdia a visitar les instal·lacions.