Lloret de Mar inicia les obres de remodelació del passeig marítim de la localitat. Els treballs, que van començar ahir, consisteixen en un nou asfaltatge perquè el passeig es converteixi en una via d'un sol carril de circulació en sentit Fenals, és a dir, des de l'avinguda Pau Casals en sentit a l'avinguda Just Marlès.

Amb aquesta nova pavimentació, a més, s'aprofitarà per crear l'anomenat carril esport que servirà tant per anar en bici com per a zona per córrer. A banda d'aquests canvis, es mantindran una cinquantena de places de zona blava després de la pressió dels comerciants i els veïns de la zona, on es podrà aparcar com a màxim durant dues hores; i també hi haurà una part de la zona de càrrega i descàrrega que s'ubicarà en els extrems del passeig per minimitzar l'impacte visual.

L'inici dels treballs han comportat diverses incidències viàries per als veïns de la localitat. De fet, des del passat diumenge a dos quarts de dotze de la nit, el trànsit resta tallat al llarg de tot aquest tram del passeig. D'altra banda, també està prohibit l'estacionament de vehicles a l'alçada del passeig Agustí Font i al passeig Camprodon Arrieta, fins que acabin també tots els treballs de pavimentació.

Aquests treballs de remodelació del passeig estaran enllestits a mitjan d'aquest mes i formen part d'un projecte que puja fins als 240.000 euros i que té com a objectiu prioritzar el vianant, revaloritzar la zona comercial i l'estètica del front marítim lloretenc.