El Centre Cultural Fontana d'Or de Girona acollirà els dies 26 i 27 d'octubre la primera trobada d'administracions territorials espanyoles que experimenten amb el segell europeu per a la innovació i la bona governació local.

El Comitè de Ministres del Consell d'Europa va adoptar el 26 de març de 2008 l'anomenada "Estratègia per a la innovació i la bona governació local", l'objectiu de la qual consisteix a mobilitzar i estimular l'acció dels actors nacionals i locals perquè tots els països europeus es puguin beneficiar d'una bona governació local.

Un dels eixos d'aquesta estratègia és la implantació del "segell europeu per a la innovació i la bona governació local", i amb aquesta reunió, en què també participaran representants d'Anglaterra i França, es pretén estudiar la possibilitat de promoure una ràpida difusió d'aquest segell i aprofundir sobre les mesures que les administracions espanyoles haurien d'aplicar per implantar-ho.

Aquest segell europeu per a la innovació es posa a prova en una quarantena d'administracions territorials europees de 8 països diferents.