Veïns de Can Cabirol de Sils asseguren que després d'un any mig l'obertura del supermercat Consum els comporta problemes perquè se'ls ocupa de forma "il·legal la vorera pública" del carrer Bastiments, que està darrere el centre comercial i, a més, se'ls omple de brutícia.

Aquest és un fet que han denunciat al consistori, asseguren i proposen que "les operacions de càrrega i descàrrega de mercaderies i residus es facin al gran pati interior del negoci". A banda, recorden que han demanat repetidament que es clausuri el moll de càrrega i descàrrega del supermercat per les molèsties veïnals, que, al seu parer, ocasionen els camions.

L'alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), ressalta que "els contenidors del supermercat solen ser dins del supermercat i que només es posen fora quan van a recollir els residus"; tot i això, admet que "pot ser que algun dia el camió els hagi deixat a fora i la vorera, cosa que està mal feta". També ressalta que sap de les queixes dels veïns i que mostra d'això és que s'ha parlat "tant amb la gent del supermercat com amb els que recullen les escombraries". Cal recordar que el supermercat Consum de Sils és polèmic perquè, al parer d'un grup de veïns, la llicència és mal donada. De fet, ho van portar al Jutjat Contenciós Administratiu i s'espera una resolució judicial.