Aquesta setmana han començat les obres de la nova pisicina olímipica de Lloret de Mar, que serà una realitat després de 25 anys de reclamacions veïnals. Aquest equipament estarà construït en 18 mesos i té un cost de 9,5 milions.

En el terreny que fins ara era un aparcament d'autobusos, des de dilluns s'hi poden veure remenaments de terres i, degut a la crisi econòmica, d'aquí a 18 mesos només es podrà veure la primera fase d'aquest projecte esportiu i que consistirà en la piscina olímpica de 50 metres de llargada i 25 d'amplada, els vestidors, el bar-cafeteria i una sala de fitness de 290 metres quadrats.

A banda, la piscina comptarà amb dues passarel·les mòbils que permetrà disposar alhora de tres piscines de 25 metres, una de les quals amb fons mòbil per poder-se adpatar a l'aquagym o cursos de natació per a nadons. L'única modalitat que no podrà acollir aquesta piscina són les competicions oficials de natació sincronitzada.

Pel que fa a l'espai que configura la piscina, s'hi projecten vistes a les àrees ajardinades exteriors així com a la zona d'aigües que quedarà separada per un tancament vidrat. Els plecs de la coberta seran usats com a suport per integrar panells solars i plaques.

L'altra fase que es contempla desenvolupar més endavant és la construcció de més sales de fitness i de rem.