L'Ajuntament de Blanes va renunciar a una subvenció de 8.316,88 euros del Departament de Governació per realitzar un curs de noves tecnologies per a empresaris. Segons l'acord de Junta de Govern Local del 16 de desembre, el consistori no es va poder fer càrrec del curs en les condicions i els terminis atorgats per la Generalitat, ja que havia de posar-hi més de 16.000 euros, no previstos en un inici. El projecte incloïa la formació en teletreball, foment de tecnologies de la informació i la comunicació.

L'Ajuntament va sol·licitar, l'abril de l'any passat, al Departament de Governació una subvenció de 20.000 euros per desenvolupar un projecte per formar empresaris. En concret era un Curs intensiu de comerç electrònic dirigit al comerç i l'empresariat. En un primer moment, doncs, el cost total del projecte s'havia calculat en uns 25.000 euros, dels quals l'Ajuntament n'havia de posar el 20%, és a dir, 5.000 euros, i la Generalitat, la resta.

A finals del mes de setembre, Governació va resoldre que per al projecte aportaria la quantitat de 8.316,88 euros. Motiu pel qual el govern local va decidir finalment aquest desembre rebutjar la realització del curs i, per tant, els 8.000 euros de subvenció. El motiu principal era que la subvenció era insuficient. De fet, així ho especifica en la Junta de Govern: "L'Ajuntament no pot executar el projecte en les condicions que l'atorgant ha resolt. El finançament previst inicial és insuficient per l'execució del projecte total".