Els propietaris de la polèmica finca de Can Juncadella i l'Ajuntament de Lloret de Mar van arribar l'any 2009 a un acord per recuperar el camí de ronda GR92-11, que passa per aquesta propietat i que els amos de Can Juncadella havien tallat. Ara, passat el temps, el regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera (CiU), assegura que tant el consistori com l'empresa gestora de la finca es troben amb problemes per tirar endavant el projecte i que "fa més d'un any que esperem la resposta d'alguns departaments" de la Generalitat.

Riera en declaracions a Nova Ràdio Lloret ha explicat que "creiem que en aquest cas és la Generalitat qui hauria de posar-se a fer els deures perquè el que no pot ser és que per demanar permís per un camí de ronda un hagi d'anar a vint departaments i que cada departament demani una documentació diferent".

El projecte està valorat en uns 400.000 euros i ha de permetre recuperar un camí arran de mar i llavors, segons el regidor de Medi Ambient, es podrà anar des de cala Morisca fins a Santa Cristina a peu i a tocar de mar. A banda, l'edil afirma que no hi ha d'haver problemes de permisos per duu a terme el camí perquè "és un projecte respectuós al màxim amb l'entorn natural", ja que cal recordar que la finca es troba en zona protegida (PEIN).

Can Juncadella és una finca polèmica per les actuacions irregulars que s'hi han dut a terme en els darrers temps i per poder-les regularitzar els amos han contractat un bufet d'advocats, que els assessoren i alhora excerceix d'interlocutor amb l'Ajuntament de Lloret, que fins ara tenia problemes per comunicar-se amb Flinder Data, l'empresa del Kazakhstan, propietària del paratge. El regidor de Medi Ambient de Lloret reconeix que fins ara "hi havia una dificultat per part dels propietaris de la finca de fer els projectes que ells volien tirar endavant per la dificultat amb la traducció".