Una fuita d'aigua en una canonada provoca la caiguda de part del sostre d'un despatx de la nova Casa de la Cultura de Lloret de Mar, que s'ha d'inaugurar en poques setmanes. Amb la caiguda ningú va prendre mal i simplement es va mullar una part del mobiliari, segons van confirmar fonts municipals. El sostre està fet a base de plaques prefabricades i segons van explicar des de l'Ajuntament van caure unes tres plaques del despatx de l'assistència social.

Els fets van succeir el passat dilluns 24 de gener al migdia, quan uns operaris estaven fent diverses proves a l'aire acondicionat i a d'altres instal·lacions. Un dels tubs, però, no estava ben connectat, segons fonts municipals, de manera que es va anar filtrant i acumulant aigua al sostre, que va acabar cedint i queient. "Aquests dies s'estan fent proves per veure que tot està correcte i funciona bé. Es veu que un tub que no estava ben connectat va anar deixant anar aigua al sostre, que s'anava remullant fins que va caure una part", va confirmar el regidor de Noves Infraestructures i futur cap de llista de CiU, Romà Codina.

El regidor va restar trascendència al fet, ja que es tractava precisament d'unes proves per comprovar que tot funciona correctament i van passar de dia amb els operaris allà. "Es tracta d'un fet sense gaire importància, perquè es tracta d'unes proves i d'un sostre fet a base de plaques prefabricades", va explicar Codina. "De nit no hagués pogut succeir, va passar perquè els operaris estaven fent proves de pressió i va sortir l'aigua", va afegir.

Segons va explicar Codina, els desperfectes en el sostre i el mobiliari estarà solucionat en els propers dies. Actualment, l'edifici està gairebé enllestit i ja han començat els treballs de trasllat del mobiliari i dels documents. De fet, el trasllat es va iniciar amb la biblioteca municipal i tot seguit hi va seguir el Departament de Benestar i Família.