CCOO va explicar que les quatre delegades sindicals de l'Hospital Josep trueta de Girona han quedat absoltes d'una querella criminal per injúries greus.

El sindicat, a l'estiu de 2007, va demanar la "investigació d'una possible filtració a les oposicions d'infermeria de l'Hospital doctor Josep Trueta de Girona". Una petició que venia "de més d'un centenar de queixes rebudes tant del personal aspirant a la convocatòria com del personal fix". La filtració, segons es va publicar aleshres, es va fer en la primera de les proves de les oposicions.

Van comentar que va ser a conseqüència d'aquesta publicació quatre delegades van resultar "denunciades mitjançant una querella criminal per injúries greus".

El judici, que es va celebrar el dia 2 de març de 2010, hi van assistir, van apuntar des de CCOO, "fins i tot com a testimonis de la part ?denunciant o querellant, l'exdirectora d'infermeria de l'hospital Trueta i l'exdirector de recursos humans del mateix hospital" Josep Trueta.

"La Sentència és totalment absolutòria dels fets pels quals se'ls acusava. Això demostra d'una banda el grau d'implicació de les delegades de CCOO, i d'altra, que un cop més, sempre tractem la informació de manera imparcial i objectiva", van puntualitzar des del sindicat a través d'un comunicat.