El grup municipal PAU d'Anglès, a l'oposició a l'Ajuntament, denuncia que el mur d'un solar d'una obra abandonada que es troba a prop de l'escola Pompeu Fabra està a punt d'ensorrar-se. I és que l'últim episodi de pluges registrat fa uns dies, al parer del portaveu del grup Pere Espinet ha agreujat aquesta situació "que porta així des de fa uns dos anys".

Per això, el líder de PAU reclama que l'Ajuntament hi actuiï amb celeritat en ser una zona on "hi viu i hi passa molta gent, els pares que porten els alumnes a l'escola i també la gent que puja a Can Serra".

Aquest mur correspon al tancat d'una obra de construcció d'un bloc de pisos que es va començar fa més de dos anys i que llavors va quedar aturada degut a la crisi del sector immobiliari i en canvi, no s'hi està fent cap tipus de manteniment.

De fet, explica Espinet, "durant tot aquest temps hem demanat a l'Ajuntament que faci alguna cosa i en canvi, res de res". I recorda que a l'estiu es va passar per ple una moció del seu grup en el què s'instava a l'Ajuntament a ordenar aquesta zona del poble, "fent les voreres i traient aquest mur per arreglar-ho tot". Un fet que encara no s'ha materialitzat, es lamenta, i al qual, al seu dia, també van donar suport veïns de la zona amb una recollida de signatures.

Per Espinet cal que l'Ajuntament hi comenci a actuar perquè "amb episodis de pluges hi ha esllavissades i cada dia el mur va caient i és un perill per la gent".