L'Ajuntament de Massanes ha renunciat a portar a terme la reforma i l'ampliació del local cultural municipal després que no hagi aconseguit els diners necessaris que havia d'aportar el consistori per realitzar aquesta obra. En concret l'Ajuntament havia de finançar els treballs amb uns 105.000 euros i aquests s'havien d'aconseguir a través de l'alineació de patrimoni.

Un fet que com s'assegura a la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Massanes "ha estat impossible" a causa de la situació de crisi econòmica que viu el mercat immobiliari i davant d'això, vist que no hi havia d'altres recursos econòmics a les arques municipals per finançar aquest projecte, l'Ajuntament ha decidit renunciar-hi.

Fruit d'aquesta renúncia, l'equip de govern de CiU de Massanes ha decidit desviar la subvenció de més de 348.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis (Puosc) del 2010 que va atorgar el departament de Governció a la reforma i ampliació del local, a una altra obra: la del reforç del ferm de la carretera del nucli de Riuclar.

"Necessitat d'obres"

Una actuació que al parer de la Junta de Govern Local és important realitzar ara perquè ha "sorgit la necessitat imperiosa i urgent de procedir al millorament del ferm" d'aquesta carretera. Uns treballs que tenen el projecte aprovat de forma inicial a través d'un decret d'alcaldia del dia 4 de febrer del 2011.

L'Ajuntament, després de renunciar a realitzar l'actuació al local cultural, ho ha notificat al departament de Governació, per tal que aquesta conselleria els permeti desviar els més de 348.000 euros de subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis al condicionament de la carretera de Riuclar, que té un pressupost d'uns 390.000 euros i per a la qual el consistori aportarà uns 19.800 euros. La carretera de Riuclar és una via que condueix a la urbanització amb el mateix nom.