La regidora d'Educació a l'Ajuntament, Ester Olivé, serà la número dos a la llista de CiU de Lloret de Mar, que encapçala Romà Codina. Aquesta, però, no és l'única sorpresa de la candidatura, que es va presentar ahir. Com a número tres, per exemple, hi anirà Jordi Martínez, un farmacèutic de 38 anys de la localitat.

A Olivé i Martínez els seguirà una altra cara nova: Idoia Saracíbar, llicenciada en filologia. I en el cinqué lloc hi haurà un dels pesos pesants dels governs de Crespo, el regidor d'Urbanisme, Josep Valls. L'actual alcalde, Xavier Crespo, tancarà la llista.

El regidor de Mobilitat, Ignasi Riera, anirà de número sis i el seguiran el pastisser Arseni Frigola i al regidora Maria Antònia Batlle. També destaca en el número nou, Lluís Austrich, president de la secció local de CiU. Finalment, un altre dels elements sorprenents és l'endarreriment de regidors del govern, com Francesc Oliva (28) i Laura Bertran (29). L'atleta Àngel Mullera finalment anirà en el lloc 16.

Més de 700 persones van ser presents en l'acte de presentació de la candidatura a l'hotel Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar.