Un error burocràtic ha provocat que l'Ajuntament de Tossa hagi estat pagant, durant 18 anys, mútues mèdiques privades a vuit agents de la Policia Local i a tots els membres de les seves famílies. Una despesa que ascendiria a una mitjana d'uns 24.000 euros anuals, un total de més de 400.000 euros pagats per error i sense possibilitat d'ésser recuperats.

Davant d'aquests fets, que va avançar Diari de Girona, l'equip de govern de CiU de Tossa de Mar assegura, en un comunicat, que "ignorava per complet la improcedència dels pagaments presumptament irregulars a què fa referència l'informe del cap de recursos humans, perquè cap tècnic municipal havia advertit abans l'error denunciat, l'origen del qual es remunta a l'any 1993". I assegura que davant d'això ha obert "un expedient d'informació reservada per determinar les responsabilitats disciplinàries que s'han d'exigir als autors de l'error" i ha ordenat la "urgent tramitació dels expedients de reparació patrimonial pels ?danys causats a la hisenda municipal que correspongui".

A banda, l'equip de govern culpa l'exacaldessa de Tossa Pilar Mundet (PSC) i actual portaveu del Partit Socialista de fer "un intent d'eludir les seves responsabilitats en l'afer" i critica les declaracions que contenia un comunicat del grup i realitzades fa uns dies a aquest diari sobre aquest tema en les quals "insinua conseqüències d'ordre penal per a l'actual equip de govern pels fets que s'han descobert, car l'única responsable política d'aquests fets és la senyora Pilar Mundet", assegura el govern de Tossa en un comunicat.