L'Ajuntament de Llagostera i l'Associació de Restaurants del municipi organitzen per sisena vegada consecutiva la campanya gastronòmica dedicada a la Cuina de Festa Major. La campanya s'inicia el proper dia 9 de juny i s'allargarà fins al diumenge 19 de juny. La Cuina de Festa Major respon a la tradició de festa i de gastronomia que es respira en dates de Festa Major a qualsevol població catalana.

Aquest dimecres, 8 de juny, tindrà lloc al Teatre Casino Llagosterenc la presentació de la campanya La Cuina de Festa Major amb la projecció del documental "El territori al plat" a dos quarts de vuit.

Enguany participen a la campanya un total de 8 restaurants: Can Cassoles, El Carril, Ca la Maria, Cal Degollat, Mas Roure, Panedes, Ca l'Artau i Can Torrades. Des de l'Ajuntament de Llagostera s'està treballant el vessant de difusió turística del municipi i la promoció dels seus elements i agents turístics, entre ells la gastronomia. En aquest sentit durant l'any se celebren a Llagostera tres Jornades Gastronòmiques: Cuina d'entre mar i muntanya,, Cuina de Festa Major dins la Festa de Llagostera i la Cuina del Bolet.