XAT

Nova concentració del sector públic davant la Generalitat en contra de les retallades

 
Protesta del professorat de l´Institut Pere Alsius de Banyoles al maig.
Protesta del professorat de l´Institut Pere Alsius de Banyoles al maig. joan comalat

GIRONA | DDG Ustec-Stes ha convocat per avui a les sis de la tarda tot el professorat davant la delegació de la Generalitat de Catalunya per manifestar el rebuig a les retallades que s'estan aplicant als serveis públics. La convocatòria, per tant, es fa extensiva a tots els sectors públics de les administracions amb l'objectiu de reaccionar en contra les retalldes del Govern de CiU.
De la mateixa manera, les concentracions es repetiran a la plaça Sant Jaume de Barcelona així coma diverses ciutats de Catalunya.
Els convocants asseguren a través d'un manifest, signat per CCOO, UGT i IAC, que "aquesta política de retallades està suposant ja una pèrdua considerable de llocs de treball i la seva continuïtat posa en perill milers de llocs de treball que poden arribar a més de 20.000". I afegeixen qe aquesta situació ha començat a tenir "conseqüències desastroses i irreversibles".
El manifest, alhora, afirma que l'objectiu del Govern és "justificar les retallades per deteriorar els serveis públics per després poder justificar la seva entrega en mans privades"

Declaració d'Independència

 
Consultori

Puigdemont al Parlament

Carles Puigdemont pot declarar la independència aquesta tarda però no ha aclarit si serà simbòlica o efectiva - El Govern espanyol, amb el suport del PSOE i Cs, diu que està disposat a prendre «les mesures que calguin» per evitar que tiri endavant


Enllaços recomanats: Premis cinema