EN DIRECTE

Nova concentració del sector públic davant la Generalitat en contra de les retallades

 
Protesta del professorat de l´Institut Pere Alsius de Banyoles al maig.
Protesta del professorat de l´Institut Pere Alsius de Banyoles al maig. joan comalat

GIRONA | DDG Ustec-Stes ha convocat per avui a les sis de la tarda tot el professorat davant la delegació de la Generalitat de Catalunya per manifestar el rebuig a les retallades que s'estan aplicant als serveis públics. La convocatòria, per tant, es fa extensiva a tots els sectors públics de les administracions amb l'objectiu de reaccionar en contra les retalldes del Govern de CiU.
De la mateixa manera, les concentracions es repetiran a la plaça Sant Jaume de Barcelona així coma diverses ciutats de Catalunya.
Els convocants asseguren a través d'un manifest, signat per CCOO, UGT i IAC, que "aquesta política de retallades està suposant ja una pèrdua considerable de llocs de treball i la seva continuïtat posa en perill milers de llocs de treball que poden arribar a més de 20.000". I afegeixen qe aquesta situació ha començat a tenir "conseqüències desastroses i irreversibles".
El manifest, alhora, afirma que l'objectiu del Govern és "justificar les retallades per deteriorar els serveis públics per després poder justificar la seva entrega en mans privades"

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema