El primer semestre d'aquest 2011 l'Oficina Jove de la Selva ha vist com les consultes ateses s'han incrementat un 42,6 per cent més respecte el mateix període de ?l'any passat. En concret, durant els sis primers mesos de l'any hi ha hagut 2.841 consultes i el 2010, van ser 1.922 les peticions dels selvatans en aquest mateix període. Pel que fa al perfil de les persones que van realitzar aquestes consultes, el 57% va ser joves 16 a 35 anys.

Pel que fa als municipis d'on procedeixen els visitants, encapçalen les visites els veïns de Santa Coloma de Farners amb 632 peticions seguits dels d'Amer amb 121; a Sils han sigut 70 persones; 62 a Maçanet de la Selva, 62 d'Anglès, 57 de Caldes de Malavella i finalment la resta de municipis es troben per sota les 50 consultes.

Pel que fa al tipus de serveis més consultats de l'Oficina Jove hi ha el Servei d'Habitage, que lidera les visites amb 926 consultes, de les quals un 56% són visites de seguiment i un 44% de pimera consulta. A banda, durant aquest primer semestre, l'Oficina Jove ha tramitat 230 expedients de RBE i 230 dels Ajuts permanents de Lloguer.

L'altre servei més utilitzat pels joves selvatans és el Servei de Treball, que es troba en conveni amb Avalot i connectat amb la Xarxa SIO del Consell, que ha rebut 637 consultes, quan aquest servei en va rebre 888 durant tot l'any. A banda, aquest servei ofereix accions a la comarca per a l'orientació laboral i ha tingut 429 assistents només en els sis primers mesos de l'any, quan el 2010 en va rebre 552 durant tot l'any. D'aquest servei també se n'han derivat les formacions als joves de la brigades municips de diferents municipis de la Selva.

A banda d'aquests serveis l'Oficina jove també té el servei d'informació juvenil i el Servei de Salut amb conveni amb la Creu Roja, que fan diferents accions en els municipis de la comarca de la Selva dedicats als joves.