L'avinguda Just Marlés de Lloret de Mar, coneguda també com a Riera, començarà a canviar el seu aspecte en els laterals en pocs dies. Les voreres es renovaran amb un nou paviment i des d'ahir, les màquines i treballadors ja hi treballen per.

El paviment d'aquesta avinguda de Lloret es va col·locar l'any 1988 i des de llavors no se n'ha canviat l'aspecte, només s'hi ha fet manteniment en cas de ruptura de les peces que el conformen.

De fet, en l'estat actual hi ha força peces de panot vermell que s'han mogut i trencat pel pas del temps i finalment l'Ajuntament ha decidit fer-ne una renovació integral. Una feina que es preveu de dos mesos i que té un pressupost d'uns 327.000 euros.

L'actuació s'anirà fent per trams segons fonts municipals, i per tant, no comportarà cap tipus de problema de mobilitat de vehicles a la zona de la Riera, coneguda per l'activitat d'oci nocturn.

L'actuació que es portarà a terme en aquesta avinguda de Lloret de Mar consisteix en l'enderroc del paviment actual i a col·locar-n'hi un altre de formigó. També es renovaran els esglaons de la zona, entre d'altres actuacions.