La darrera Junta de Govern local de l'any passsat de Palamós va estimar una reclamació de responsabilitat patrimonial interposada per un home que va caure a la vorera de l'avinguda Catalunya, a l'alçada del número 40. En total, la indemnització és de 2.074,80 euros i són pels danys que va patir l'home com a conseqüència de la caiguda. Ja el passat novembre, la Junta de Govern va estimar una altra reclamació de responsabilitat patrimonial de 10.374,05 euros per les lesions que va patir una dona, també a l'avinguda Catalunya, a l'alçada del camp de futbol.

Respecte de la reclamació estimada el 27 de desembre, el document de la Junta de Govern local recull que la caiguda es va produir el 7 de gener de l'any passat. Aleshores, s'hi va desplaçar la Policia Local, que van comprovar com la vorera dreta de l'avinguda en sentit a Sant Antoni "estava molt malmenada, alhora que es veien diverses rajoles trencades i fora del seu lloc". L'informe de la brigada indicava que "els panots de la vorera estan trencats, esquerdats i despresos" a més d'una elevació de part de la vorera respecte de la superfície. També es va constatar que l'estat de "la vorera no és l'òptim, i és observable", de manera que s'arriba a la conclusió que això pot provocar la caiguda d'algun vianant.

Així, davant de la documentació presentada, la companyia d'assegurances Axa considera que existeix un nexe causal entre el dany reclamat i l'estat de la vorera, i conclou que l'Ajuntament de Palamós ha d'estimar la reclamació de responsabilitat patrimonial per un import de poc més de 2.000 euros. El consistori en paga 6.000 i els 1.474,80 restants corren a càrrec de la companyia asseguradora.