Un cotxe va caure ahir des d'uns tres metres a Lloret de Mar i va acabar bolcat a l'interior del pati de l'escola Pompeu Fabra, després de perdre el control en fer una maniobra per intentar pujar a la vorera. De fet, aquesta és una de les hipòtesis amb què treballa la policia local de Lloret de Mar. L'accident es va produir ahir, passades les tres de la tarda, quan després d'una maniobra la conductora va accelerar, va trencar la tanca de l'escola i va caure uns tres metres fins caure al pati del centre. La conductora, una dona d'uns 30 anys i resident a Lloret, però de nacionalitat no comunitària, va quedar atrapada a l'interior del vehicle ferida greu i va ser traslladada a l'hospital de Mataró.

Al lloc dels fets hi van arribar Bombers, policia local de Lloret i el Servei d'Emergències Sanitàries (SEM), que van treballar per intentar treure la noia de l'interior del vehicle, que va quedar bolcat. En rescatar-la, van comprovar que estava ferida greu i la van traslladar a l'hospital de Mataró perquè li fessin diverses proves.

Encara es desconeixen les causes específiques de l'accident, tot i que la policia local de Lloret té diverses hipòtesis. Segons van informar fonts municipals, una de les explicacions de més pes amb què treballa la policia és que la conductora intentant fer una maniobra per pujar a la vorera hauria accelerat molt bruscament perdent el control del vehicle i precipitant-se a l'interior del pati. També es va apuntar que podria haver agafat la corba molt ràpidament perdent el control, tot i que no és un trajecte gaire pronunciat.

Segons van indicar fonts municipals, tots els nens de l'escola van resultar il·lesos, ja que la majoria estaven dins de l'escola en aquell moment. Algun dels testimonis va assegurar, però, que el cotxe va sobrevolar alguna filera d'alumnes que esperaven per entrar al centre.

Aquest no és l'únic accident espectacular dels darrers dies a la Selva. Fa poc més d'una setmana, ja hi va haver dos accidents igualment d'aparatosos a Blanes. Un va acabar amb un cotxe dins del mar a la platja de s'Abanell, com a conseqüència d'un error de la conductora; i l'altre va deixar un vehicle enquestat entre una cafeteria i un semàfor.