Blanes obre les inscripcions per a les activitats d'estiu al Casal de Joves Morralla a partir del dia 11 de maig amb places limitades. La programació s'iniciarà el proper 21 de maig i s'allargarà fins a finals de juliol. Es posen en marxa diverses propostes i entre d'elles destaquen la possibilitat de posar-se en forma fent tricking o ballant batuka brasilera, iniciar-se en el japonès o treure el màxim profit de la càmera fotogràfica amb un taller de fotografia digital. També hi ha tallers de hip hop, manga i cant.

Tots els tallers són gratuïts, excepte els de tricking i fotografia, que tindran un cost mínim per als participants de 20 euros i 15 euros, respectivament, per al curs complet per poder assumir les despeses de material que es generin en aquestes activitats.

La resta, com a la primera programació regular d'aquest 2012, es podran realitzar gràcies al treball voluntari dels joves. D'aquesta manera, el projecte de Morralla fa un pas més cap a l'autogestió de les seves activitats. Seguint aquesta línia, també cal destacar el retorn de la música en directe al nou espai del Casal.