L'operació retorn del pont de la Segona Pasqua va tenir complicacions en un punt de la xarxa viària de les comarques gironines: la sortida de la Costa Brava centre fins a enllaçar amb la carretera N-II i l'AP-7 al municipi de Vidreres, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Així, en aquest tram de la C-31 i C-35 es van registrar fins a 21 quilòmetres de circulació amb congestió.

Així, segons el Servei Català de Trànsit, les precipitacions a primera hora de la tarda van fer que molta gent avancés el retorn a casa, de manera que a partir de dos quarts de cinc de la tarda van començar les retencions. Així, la C-31, a Santa Cristina d'Aro, es van registrar 8 quilòmetres de cues; ja a la C-35, el Servei Català de Trànsit va comptabilitzar 6 quilòmetres de congestió a Llagostera i 7 quilòmetres més al municipi de Vidreres (que es va veure agreujat per un accident en aquest tram). El municipi de Llagostera també va patir cues per l'altre costat, per la C-65, amb un total de 7 quilòmetres en direcció a Girona i l'AP-7. A Figueres també es van registrar retencions a la C-260 en direcció a l'enllaç amb la N-II.

El pont s'ha saldat a les comarques gironines amb quatre víctimes mortals en tres accidents: un a la Tallada d'Empordà, un altre a Saus i el darrer a la Vall de Bianya.