Nou accident mortal a les carreteres gironines després que una dona perdés ahir la vida en un accident de trànsit a Puigcerdà, a la N-260, quan faltaven gairebé deu minuts per les quatre de la tarda. Es tracta de Lina Maria E.V., de 32 anys, veïna de Puigcerdà i de nacionalitat colombiana.

Per causes que al tancament d'aquesta edició encara s'estaven investigant, es va produir una col·lisió frontal entre una furgoneta i un camió de petites dimensions al punt quilòmetre 178,5 de la N-260. No obstant això, alguns testimonis del sinistre indiquen que l'accident va tenir lloc mentre s'estava produint una maniobra d'avançament.

Els tres ocupants del camió van resultar ferits lleus i els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques els van traslladar a l'hospital de Puigcerdà.

L'accident ha provocat importants retencions a la via durant trenta minuts. Entre tres quarts menys cinc de cinc i les cinc i deu hi va haver cues de fins a un quilòmetre en tots dos sentits.

Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar vuit patrulles de Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Amb aquesta ja són 25 persones les que han perdut la vida a les carreteres gironines des del gener.