Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest dimarts al matí un vehicle accidentat que duia al maleter prop de 60 quilos d'haixix. El cotxe, de matrícula francesa, havia topat amb un altre turisme i els seus ocupants han fugit camp a través després de l'accident, de manera que, quan la policia ha arribat al lloc dels fets, ja no hi eren. El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 26 de l'AP-7 en sentit nord (Vilafant, Alt Empordà) i els dos ocupants de l'altre turisme han resultat il·lesos. Diversos testimonis de l'accident han informat els Mossos que les persones que viatjaven en el turisme francès, després de patir la topada, han tancat el cotxe i han abandonat l'indret.

El vehicle accidentat ha estat traslladat a un dipòsit de grues de la zona per la seva custòdia on els agents l'han pogut obrir i han trobat al maleter quatre bosses plenes de paquets quadrats i encintats. Al seu interior hi havia una substància, que ha resultat ser presumptament haixix. El pes total de la mercaderia és de prop de 60 quilograms.

La unitat d'investigació de la comissaria de Figueres s'ha fet càrrec de la investigació. El Mossos han iniciat una recerca per localitzar els ocupants del vehicle que s'han donat a la fuga.