El paratge de Tudela, l'espai natural que ocupava el Club Med, ha rebut 3000 visitants en els quatre mesos en què ha estat obert al públic aquest estiu. Des del mes passat torna a estar tancat al trànsit rodat fins Setmana Santa. Només s'hi podrà accedir amb vehicles dos diumenges al mes en el que s'organitzen visites guiades.

Durant seixanta anys va ser impossible accedir a l'espai natural per ser propietat d'un complex de vacances. Aquest estiu s'hi ha portat a terme la primera ordenació de visites obrint-lo al públic que podia arribar-hi en vehicle i estacionar en un aparcament de pagament. S'ha tractat d'una mena de prova per veure com funcionava. El resultat ha estat que tres mil persones s'han acostat a aquest indret per visitar-lo. La Generalitat ha tornat a restringir l'accés fent visites puntuals que seran el segon i el quart diumenge de mes. Les visites proposen conèixer l'indret, excepcional des del punt de vista geològic i paisatgístic.

L'accés a Tudela es va per la carretera de Cadaqués que condueix a la punta de Cap de Creus. A dos quilòmetres abans d'arribar al Far, al bell mig de la reserva natural hi ha la zona d'estacionament del paratge, des d'opn s'inicia l'itinerari que permet arribar fins a les cales Gentils i Culip, a uns dos quilòmetres. Diferents corriols permeten conèixer altres racons.