El grup Sarfa ha comprat sis nous autobusos per renovar la flota que cobreix la zona de la Costa Brava. Concretament, aquests vehicles faran els enllaços entre l'Alt i el Baix Empordà i les connexions amb l'aeroport del Prat i també es destinaran a una ruta de transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda al Gironès.

L'empresa ha invertit 1,3 milions d'euros en aquests vehicles, que són poc contaminants i s'han fabricat a la carrosera Noge d'Arbúcies (Selva).

Amb aquests autobusos -que es van presentar ahir al matí a s'Agaró, amb la presència del director general de Transport i Mobilitat, Ricard Font- Sarfa disposa ja de tota la flota adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Quatre busos s'incorporen a l'itinerari regular que connecta diversos nuclis del Baix Empordà amb Barcelona i l'aeroport del Prat; un altre cobrirà la línia que uneix Cadaqués amb Barcelona i el seu aeroport.

Ricard Font va destacar la importància d'una inversió privada com aquesta que, a més, contribueix a millorar el servei públic de transport en aquesta zona costanera.

El director general de Transport i Mobilitat també va remarcar com a fet positiu que els vehicles han estat fabricats a la carrossera Noge d'Arbúcies i que, per tant, la inversió que ha fet el grup ha anat a parar a una empresa gironina.