Un camió i quatre cotxes van xocar ahir a la tarda a la carretera N-II, al seu pas pel terme municipal de Pont de Molins (Alt Empordà), quan un senglar sorgit del voral va envair la calçada. El sinistre es va produir entre dos i tres quarts de sis de la tarda d'ahir, quan l'animal va irrompre a la via, provocant el xoc entre un vehicle pesant i quatre turismes.

A causa de la topada, es va tallar la circulació per la N-II en els dos sentits de la marxa i, al cap de mitja hora, es va donar pas alternatiu. La limitació del trànsit va provocar retencions al punt quilomètric 766 de la carretera N-II, on va tenir lloc aquest sinistre que no va deixar a cap persona ferida.

Al voltant d'un quart de vuit del vespre, es va recuperar la circulació de vehicles per complet.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Precisament, l'accident d'ahir a la tarda a Pont de Molins no ha estat l'únic del passat cap de setmana que va comptar amb la implicació de porcs senglars. I és que divendres, a les 11 de la nit, una corrua de porcs senglars que travessaven la carretera C-66, al seu pas per Serinyà, van causar un sinistre en què tres vehicles, dos cotxes i un camió es van estavellar uns contra altres. L'accident, tot i ser aparatós, es va saldar sense persones ferides i només un porc mort.