El PPC ha exigit al Govern de la Generalitat que presenti els pressupostos per al 2013 aquest febrer. El portaveu del partit, Enric Millo, va assegurar ahir a Girona que "no hi ha excuses" que justifiquin que a finals de gener encara no hi hagi els números sobre la taula perquè "manen els mateixos" que l'any passat.

El PPC reclama al Govern que els pressupostos estiguin aprovats abans del 31 de març i demana a CiU que "s'allunyi" d'ERC en qüestions econòmiques si no vol "arruïnar el país". Millo també va pronosticar que CiU llançarà una "OPA hostil" contra el PSC per atraure els seus militants independentistes descontents amb la direcció del partit.

"Aquest Govern té molt interès a fer declaracions sobiranistes però no a treballar", va criticar Enric Millo, qui opina que la Generalitat va "marxar de vacances el juliol i encara no n'ha tornat". El PPC va retreure al Govern que hagi prioritzat obrir el camí per separar Catalunya d'Espanya en lloc de treballar "per la llei més important que fa el Parlament cada any, la de pressupostos".

Segons Millo, no hi ha excuses que justifiquin que el Govern encara no hagi presentat els pressupostos per a aquest 2013. "No hi ha hagut un canvi de Govern perquè hi ha el mateix president i el mateix conseller d'Economia", va afirmar el portaveu del PPC que creu que la cita electoral no pot servir d'excusa perquè la Generalitat vagi a pressupostos prorrogats.

El dirigent del Partit Popular va exigir al Govern que presenti els pressupostos al febrer per aprovar-los abans del 31 de març. A més, Enric Millo va demanar a CiU que s'aparti d'Esquerra Republicana a l'hora d'elaborar el pressupost. "Aquest partit va formar part del tripartit i és el màxim responsable de la ruïna de Catalunya", va afirmar Millo.