Un incendi en una sitja de l'empresa Fontfilva a la part nord del polígon, a la nit de dilluns a dimarts, va concentrar 10 dotacions de bombers. Els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 22 hores 43 minuts. Sense una causa confirmada s'havia encès una sitja de barreja de cotó. El foc va provocar l'activació dels sensors d'alarma i la conseqüent posada en coneixement dels bombers, els quals van entrar amb màscares a la nau d'on sortia fum.

Amb ventiladors van aconseguir esvair el fum, fins poder accedir a la sitja. Els bombers van optar per treure el cotó a una patí exterior per tal de remullar-lo i així eliminar qualsevol focus de propagació.

D'aquesta manera, segons fonts dels serveis d'extinció d'incendis, van evitar la propagació del foc al magatzem del costat. En aquesta part es concentren bales de cotó que haurien possibilitat un sinistre més important.

Els bombers van donar el foc per extingit després de 4 hores i 30 minuts de treballs. Bàsicament, el que els va portar més feina va ser la ventilació.

L'empresa va continuar l'activitat durant el dia d'ahir sense que quedessin restes exteriors importants del sinistre.