Dues persones van resultar ferides, una d'elles de gravetat, en un nou accident a la N-II, al tram de Pontós. L'accident va afectar un únic carril de circulació i es va donar pas alternatiu als vehicles.

La carretera continua registrant accidents constants, el darrer a quarts de vuit del matí d'ahir al punt quilomètric 742 de la N-II quan van col·lidir dos turismes. A conseqüència del xoc, el conductor d'un dels turismes va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. El segon accident va resultar ferit lleu i se'l va atendre a l'Hospital Comarcal de Figueres, d'on hauria rebut l'alta a la tarda. Al lloc s'hi van desplaçar sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, cinc dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos van donar pas alternatiu mentre s'atenien els ferits i es retiraven els vehicles. En no haver de tallar la via, el trànsit es va veure afectat però no es van registrar cues importants.