L'Oficina de Català de Lloret fa aquest any el seu 20è aniversari i, per celebrar-ho, aquest mes convoca un concurs de llengua, obert a tothom, amb el 20 com a protagonista. El concurs tindrà tres proves, tot i que es pot participar només en les que es vulgui. En primer lloc, del 8 al 12 d'abril es faran Jugades de Scrabble en línia a través del web www.cpnl.cat/lloret i del Facebook de l'oficina. Cada dia es plantejaran quatre jugades de Scrabble i en total seran 20 jugades. Es premiarà la puntuació màxima de cada dia i de tota la setmana.

En segon lloc, del 15 al 19 d'abril hi haurà la "gimcana de les Paraules Viatgeres" a través de Nova Ràdio Lloret, es plantejaran preguntes d'una gimcana. 20 aparadors de Lloret exhibiran cartells en què s'explica l'origen de 20 paraules catalanes. Se sortejarà un premi diari entre els encertants.

I en tercer lloc, el dia de Sant Jordi a la tarda, a la plaça de la Vila, l'Oficina de Català homenatjarà Salvador Espriu en l'any del centenari del seu naixement. Després d'una lectura de 20 dels seus poemes, es farà un dictat popular de 20 "sentències" del poeta.